Ти мечтаеш, ние произвеждаме!

Изпълнени проекти

"Фабрика за къщи" от "Красив дом Славов" ЕООД

Ти мечтаеш, ние произвеждаме!

LUXURY HOUSE

Водени от идеята да създадем луксозен минимализъм, проектирахме тези 87 кв.м. вътрешна площ без излишни пространства и коридори, в които да губите от полезната квадратура на къщата. Две големи спални, дневна с кухня, баня и допълнителен отделен санитарен възел, в които да усещате свободата да сте вкъщи. Към тях добавихме веранда от 28 кв.м., на която да се наслаждавате на хубавото време след изморителния работен ден. Къщата е построена в жилищен комплекс "Борилово", с.Борилово, област Стара Загора.

UNIQUE HOUSE

Къща със застроена площ 64 кв.м., изградена от дървена конструкция от висококачествен материал, дълбоко импрегниран против вредители, четирискатен покрив със система SCHLEBACH, частична обшивка от естествено дърво. Вътрешното разпределение включва две спални, дневна с кухня и баня с тоалетна. Къщата е част от жилищен комплекс "Борилово", с.Борилово, област Стара Загора. 

През годините винаги сме били водени от идеята да проектираме и произвеждаме къщи, които да се характеризират освен с модерна архитектура и с функционално разпределение на вътрешните пространства. С оглед на динамиката на ежедневните ангажименти, нуждите на съвременния човек се променят и той все повече търси изгодна и качествена инвестиция в собствен дом, която да не отнема време и да не води излишни разходи със себе си. Стремейки се да отговорим на тези изисквания, ние произвеждаме и изграждаме сглобяеми къщи от дърво вече 15 години, като предлагаме на клиентите си решения, отговарящи на техните нужди и възможности. Разработваме и изпълняваме индивидуални проекти, така че да имаме щастливи семейства и домове пълни с радост.

Ти мечтаеш, ние произвеждаме!

През 2019г. стартирахме строителството на жилищен комплекс „Борилово“ в с.Борилово, област Стара Загора. За само две години успяхме да зарадваме 8 семейства с нов дом, в чиста и красива среда, с невероятна гледка към боровата гора. Комплексът разполага със свободни парцели, в които можем да построим къщата на мечтите ти.